About us
Over ons
Gallery
Links
Home
News & Updates
Contacts
Hoe U kunt helpen
Bestuursleden Stichting Animal Life Line for Anti Poaching (ALL4AP™)


Voorzitter: Martin

Hallo lezers, welkom op onze site !
Mijn naam is Martin Stiemer en ik ben voorzitter van de Stichting ALL4AP in Nederland. Ik ben al vele jaren in de weer om pro actief bezig te zijn met het beschermen van wilde dieren. Dit door middel van het in mijn vrije tijd trainen van anti-stroperij units en het begeleiden en coördineren van hun activiteiten. Ik heb er inmiddels min of meer mijn beroep van gemaakt en na 25 jaar werken bij de Politie, in 2007 mijn baan opgezegd om mij volledig te kunnen inzetten voor het behoud van dieren en hun leefomgeving.
Veel aandacht en energie wordt vaak besteed aan het verwijderen van dieren uit strikken wat op zichzelf natuurlijk goed is. Beter is echter om pro actief te werk te gaan en ervoor te zorgen dat de dieren niet in strikken terechtkomen en dat is wat waar wij in hoofdzaak mee bezig zijn. Op dit ogenblik werken we voornamelijk in Zimbabwe waar de druk van stroperij erg groot is.
Alvast hartelijk bedankt voor uw interesse voor dit onderwerp, veel leesplezier op de site en we hopen u te kunnen begroeten als donateur!
Hartelijke groeten, Martin.


Penningmeester: Marcel

Ik ben Marcel Lunter, 51 jaar oud, getrouwd, 4 kinderen en eigenaar van een Party-verhuurbedrijf en drankengroothandel.
Als oud collega (Politie Amsterdam) van Martin hebben wij elkaar een paar jaar geleden weer ontmoet en heeft hij mij enthousiast gemaakt voor een stichting die direct actie onderneemt om het wild te behoeden voor uitsterven. Het spreekt mij enorm aan om dagelijks resultaat te zien.
Hartelijke groeten, Marcel.

Secretaris: Ilma

Mijn naam is Ilma Hoff en ik ben secretaris van de Stichting ALL4AP.
De afgelopen 9 jaar heb ik Martin gevolgd met zijn activiteiten en inzet voor natuurbehoud in Afrika en India. Ook heb ik met eigen ogen de schoonheid en schitterende natuur van Afrika bezocht en dan wordt eens te meer duidelijk hoe kwetsbaar en afhankelijk de natuur en dieren zijn van hoe de mens ermee omgaat.
Sinds ik heb gezien wat Martin met zijn vaardigheden, talenten en doorzettingsvermogen al heeft bereikt in Swaziland, Zimbabwe en India, heb ik geen seconde getwijfeld toen ik werd gevraagd om in het bestuur te komen van de stichting ALL4AP om ook met daden iets te kunnen doen. De medewerkers van de stichting zullen al hun krachten, talenten en gedrevenheid bundelen en gebruiken om de doelstellingen van de stichting te realiseren en daarbij is ook uw hulp onmisbaar !
Hartelijke groeten, Ilma

Webmaster & Grafish

Mijn naam is Flavia Carozza, woon en werk in Italië en ik help de stichting ALL4AP met de
opbouw en onderhoud van de website.
Op dit moment werk ik als consultant buitenland voor diverse bedrijven. Daarvoor ben ik
werkzaam geweest als chief executive officer (CEO) voor een organisatie welke
flight-simulation systemen bouwt.
Toen ik van Martin zijn werk en plannen hoorde kon ik niet achterblijven om ook mijn
aandeel te leveren. Ik hoop dat u onze inspanningen en het enorm goede werk van Martin
en zijn anti-stroperij team waardeert !
Bestuursleden
ALL4AP™ Boardmembers
Martin
Marcel
Ilma
Flavia