About us
Over ons
Gallery
we need your support!
Hoe U kunt helpen
Links
Home
News & Updates
Contacts
Hoe U kunt helpen
Nieuwsbrief
MONTHLY REPORTS:

. Zimbabwe, October 2007

. Zimbabwe, November 2007

. Zimbabwe, December 2007

. Zimbabwe, January 2008

. Zimbabwe, February 2008

. Zimbabwe, MaartApril 2008

. Zimbabwe, June 2008

. Zimbabwe, Juli 2008

. Zimbabwe, Augustus 2008

. Zimbabwe, September 2008

. Zimbabwe, October 2008

. Zimbabwe, November 2008

NEWS

. Indian Newspaper
"the Hitvada"
reports about Martin's visit in October, 2006

. "The Times of India" online reports about anti-poaching in TATR (Tadoba-Andhari Tiger Reserve) and Mr Dhanwatey collaboration with Martin...
Team and volunteers with snared kudu
Early morning Kalambeza 3Cº
Team after a successful clean up operation in ‘Chimwara’ Farm
2008 ANNUAL REPORT
Duurstede, Newsletter Maart & April 2009

Beste lezers,

Deze keer komt de nieuwsbrief van Ilma (secretaris van de stichting ALL4AP).
Dit heeft te maken met het feit dat Martin ‘en route’ is. Van half maart t/m eind april is hij in Nederland geweest om een aantal bezoeken af te leggen, te vergaderen met ons bestuur en een aantal privé zaken te kunnen regelen. Op dit moment is hij in Zuid Afrika waar hij inkopen aan het doen is voor het ALL4AP team. Naar verwachting zal hij eind mei a.s. weer terug in Zimbabwe zijn.
Helaas kan ik daardoor niet veel nieuws over ons team in Zimbabwe melden wat mede komt door de nog steeds zeer geringe mogelijkheid tot communicatie via telefoon en internet op de plek waar zij zitten. Zelfs daar waar Martin nu in Zuid Afrika is, is de internetverbinding soms dagen uit de lucht.


‘Overall Winnaar Horecava Innovation Award 2009’
Zoals u misschien nog niet weet heeft onze penningmeester Marcel Lunter in januari jongstleden de Horecava-prijs gewonnen (1e + overall) met het product ‘Beer in the box’. Dit is een uitvinding waarmee de zware, onhandelbare bierfusten verleden tijd zijn.
Bij ‘Beer in the box’ wordt na bereiding, het koolzuur uit het bier verwijderd, vervolgens in een kartonnen doos verpakt en kan op deze manier gemakkelijk worden bewaard, vervoerd en opgeslagen. Zodra het bier nodig is, wordt het pak (de doos) aangesloten op een apparaat die het koolzuur weer toevoegt en het resultaat is een heerlijk ‘1e prijs’ glas bier.

Naast de vele voordelen die deze manier van biertransport biedt is er nog een fantastisch bijkomend voordeel….. van elke verkochte hectoliter komt 1,- euro ten goede aan onze stichting ALL4AP !! Voor meer informatie zie www.biercarre.nl


Expositie tekeningen en snare-art ALL4AP
Wij hopen u zeker te mogen verwelkomen bij de opening van onze expositie bij de Inspectie van het Onderwijs op 05 juni a.s. om 16.30 uur in Utrecht. Een dezer dagen ontvangt u per post de uitnodiging waarin alle details vermeld staan.
Er zullen een aantal tekeningen en schilderijen worden geëxposeerd welke gemaakt zijn van foto’s die Martin tijdens zijn werk in Zimbabwe heeft gemaakt.
Ook zal er snare-art te bezichtigen zijn. Dit zijn de wandhangers welke gemaakt zijn van het strikdraad wat
ons team uit de bush in Zimbabwe heeft verwijderd.
Al het tentoongestelde materiaal is uiteraard ook te koop waarbij de opbrengst ten goede komt aan ALL4AP.
De expositie blijft tot eind juli (tijdens kantooruren) geopend. Dus mocht u op 05 juni verhinderd zijn, is er nog t/m 24 juli gelegenheid de expositie tijdens kantooruren te bezichtingen.

Ik hoop dat u met veel plezier deze, anders dan andere, nieuwsbrief heeft gelezen.
Volgende keer komt hij weer uit de pen van Martin met meer informatie over de werkzaamheden in Zimbabwe.


Hartelijke groet,
Ilma Hoff